Indul a tavaszi nagytakarítás!

Takarítsunk közösen portánkon és tágabb környezetünkben is.

 
Községünk a „Tisztítsuk meg az Országot!” program keretében lehetőséget kapott nagyobb mennyiségű hulladék elszállítására! Több konténert fogunk kihelyezni (Sportpálya, Jedinkai-szőlő), melybe az önkormányzat dolgozói és a pályázatért felelős Mozsgóért Egyesület helyezi el a hulladékkal teli zsákokat.
 
Kérjük a lakosokat, hogy gyűjtsék össze a kertek aljából, a vágásból, szűkebb és tágabb környeztükből a szemetet.  Ha nagyobb mennyiséggel találkoznak,  értesítsék az Önkormányzatot vagy a Mozsgóért Egyesületet (tel.: 20/272-2615, könyvtár: 73/344-060, mozsgokonyvtar[at]gmail[dot]com)
 
Ha a járványügyi helyzet megengedi szemétszedő akciót hirdetünk. Ebben az esetben a zsákokat és kesztyűket a résztvevők számára biztosítjuk. Az időpontról, a program részleteiről mindenkit tájékoztatunk levélben és internetes felületen.
 
Buzdíts minél több embert, hogy még hatásosabb legyen a Tavaszi nagytakarítás! Ha a szabadban jársz, vigyél magaddal egy zacskót, és hozd el, ami nem odavaló! Ha látsz valakit szemetelni a természetben, ne félj megszólítani! A tavaszi nagytakarítás közös ügyünk.