Tisztelt Mozsgói lakosok!

Tisztelt Mozsgói Lakosok!

 

Mozsgó Község Önkormányzat nevében a kialakult helyzetben tett intézkedésekről tájékoztatom Önöket, amik a mai napig következők voltak:

 

Mozsgó Község 2020. március 16.-ával a fenntartásában lévő Óvodát, Bölcsödét és Biztos Kezdet Gyerekházat bezárta.

A törvény előírásának megfelelően azokat a gyerekeket akiknek a szülei olyan munkát végeznek, ahol a törvény szerint eleget kell tenniük a munkavállalásnak, nekik ügyeleti felügyeletet biztosítunk.

A felügyelet helye a Mozsgói Óvoda.

Tájékoztatnám Önöket, hogy átlagosan 8-10 gyermek veszi ezt igénybe.

Az Önkormányzat által fenntartott konyha továbbra is üzemel, innen biztosítjuk az igények szerint felmerülő gyermek és felnőtt étkeztetést. Ez jelen pillanatban átlagosan napi 100 adagot jelent.

Az étel kiszállítását a falugondnok látja el.

 

A hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

Kérjük amennyiben halaszthatatlan kérdésük van, azt online vagy telefonon tegyék meg:

Telefon: 06-73/544-018 illetve e-mail: mozsgopolgarmester@gmail.com elérhetőségeken.

 

A település vezetése a rendőrséggel napi kapcsolatban áll, a fertőzöttek illetve az esetleges betegek számáról első kézből kapunk információt.

A mai napon Mozsgó Község Önkormányzat területén nincs senki, aki Korona vírussal fertőzött, illetve hivatalos karanténban sem tartózkodik senki.

 

Az idős, rászoruló lakosok számára az alapvető ellátást biztosítjuk minden nap, amiről a falugondnokkal tudnak egyeztetni. (Hegedűs János: 06-20/269-6570)

 

Bármi egyéb kérdés esetén állok szíves rendelkezésükre! Vigyázzunk egymásra!

 

Kelt.: Mozsgó, 2020.03.18.

 

Tisztelettel:

Kovács Zsolt Vilmos

polgármester

Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy a világhálón találkozhatunk, és ez úton nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mozsgó község honlapján!

Bővebben

A weblapot böngészve megismerheti Mozsgó értékeit, nevezetességeit, látnivalóit, kulturális életét, múltját, jelenét.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Hiszen naprakészen értesülhetnek a falu eseményeiről, a programjainkról, de a törvényi változásokat, a körjegyzőség, a képviselőtestület híreit is megtalálhatják. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy Mozsgó községben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él, az látja a falu jövőjét, fejlődését.

Szeretnénk, ha Ön is részese lenne munkánknak, ha úgy érezné, hogy Ön is tehet falunk felemelkedéséért. Véleményét, ötleteit megoszthatja e fórumon keresztül.

Kívánom, hogy e portál tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Mozsgót. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!

Kovács Zsolt, polgármester

Mozsgó Község Önkormányzatának információs lapja

Önkormányzati vágópont

Mozsgó Község Labdarúgó csapata

Népi játékok

Pályázat