Sportnap

 Ezüst Erdő Trail

Május 18.-án szombaton került megrendezésre az I. Ezüst Erdő Trail elnevezésű terepfutó verseny Mozsgón. A nevezők több megyéből érkeztek Baranya, Somogy, Tolna, Pest, de volt résztvevő, aki Németországból utazott haza a versenyre. 

A versenyzők három távon tehették próbára magukat 8+km, 11+km, 20+km. A szervezők igyekeztek bemutatni a Zselici táj jellegzetességeit és szépségét pályákon.  A versenyt a BiotechUSA  a Chilion és Strong Paramedic Paracord is támogatta. Mind a három távon nemenként díjazták az első három helyezettet értékes szponzori ajándékokkal, valamint minden sikeres teljesítő egyedi a versenyre készített befutóéremet vehetett át. A Mozsgói Önkormányzat jóvoltából minden futót  a verseny után vendégül láttak egy tál meleg ételre és egy fagyira. A versenyzők nagyon elégedettek voltak, a verseny remek hangulatban telt a szervezőség pedig már munkálkodik a következő versenyen.

A verseny dobogósai:

20+km férfi

I. helyezett Dittrich András

II. helyezett Kontár Zsolt

III. helyzetett Farkas Ádám

20+km női

I. helyezett Illés Judit

II. helyezett Nagy Rita

III. helyezett Csernák Gabriella

11+km férfi

I. helyezett Sipos János

II. helyezett Hotz Tibor

III. helyezett Tollas Zsolt

11+km női

I. helyezett Makovics Dóra

II. helyezett Veréb Krisztina

III. helyezett Szomor Czakó Judit

 

8+km férfi

I. helyezett Fridrich Soma

II. helyezett Pallai Gábor

III. helyezett Hornyák Kálmán

 

8+km női

I. helyezett Micek Angyal Adrienn

II. helyezett Pintér Emese

III. helyezett Dr. Szűtsné Tóth Mónika

Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy a világhálón találkozhatunk, és ez úton nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mozsgó község honlapján!

Bővebben

A weblapot böngészve megismerheti Mozsgó értékeit, nevezetességeit, látnivalóit, kulturális életét, múltját, jelenét.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Hiszen naprakészen értesülhetnek a falu eseményeiről, a programjainkról, de a törvényi változásokat, a körjegyzőség, a képviselőtestület híreit is megtalálhatják. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy Mozsgó községben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él, az látja a falu jövőjét, fejlődését.

Szeretnénk, ha Ön is részese lenne munkánknak, ha úgy érezné, hogy Ön is tehet falunk felemelkedéséért. Véleményét, ötleteit megoszthatja e fórumon keresztül.

Kívánom, hogy e portál tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Mozsgót. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!

Kovács Zsolt, polgármester

Mozsgó Község Önkormányzatának információs lapja

Önkormányzati vágópont

Mozsgó Község Labdarúgó csapata

Népi játékok

Pályázat