SEGÍTSÉG AZ IDŐSEKNEK!

KEDVES MOZSGÓI LAKOSOK!
A korona-vírus járvánnyal kapcsolatosan az önkormányzat igyekszik minden segítséget megadni.

A 65 év felettiek ellátásában (étkezés, gyógyszer kiváltás, bevásárlás) Hegedüs János falugondnok nagyon sok segítséget nyújtott és nyújt a továbbiakban. Személyesen és telefonon is kereshető.

Hegedüs János +36 20 269 6570

Király József plébános is felajánlotta segítségét a kialakult helyzetben. A lelki segítségnyújtás mellett a napi bevásárlásba, gyógyszerkiváltásba, a fontos teendők ügyintézéséhez a szállításban is többek közt segítséget nyújt. Aki közvetlenül hozzá akar fordulni, az alábbi telefonszámon teheti meg:

Király József +36 30 361 1423

A megnövekedett feladatok ellátásához önkéntes segítőket várunk! Aki úgy gondolja, hogy az idősek ellátásába be kíván kapcsolódni, kérem, ezt a szándékát jelezze felém!

Kovács Zsolt Vilmos +36 20 277 0309

Hétfői napon, márc. 30-án a szociális területen dolgozó Forgács Irénke és Budainé Dóri végigjárják a falu időseit, felmérik, hogy ki igényli a segítségnyújtást.

Kérek minden Mozsgói lakost, hogy figyeljen oda a szomszédjában, ismeretségi körében lévő idősekre! Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, vigyázzunk rájuk! Vigyázzunk egymásra!
Mozsgó, 2020. 03. 27.

Kovács Zsolt polgármester

Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy a világhálón találkozhatunk, és ez úton nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mozsgó község honlapján!

Bővebben

A weblapot böngészve megismerheti Mozsgó értékeit, nevezetességeit, látnivalóit, kulturális életét, múltját, jelenét.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Hiszen naprakészen értesülhetnek a falu eseményeiről, a programjainkról, de a törvényi változásokat, a körjegyzőség, a képviselőtestület híreit is megtalálhatják. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy Mozsgó községben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él, az látja a falu jövőjét, fejlődését.

Szeretnénk, ha Ön is részese lenne munkánknak, ha úgy érezné, hogy Ön is tehet falunk felemelkedéséért. Véleményét, ötleteit megoszthatja e fórumon keresztül.

Kívánom, hogy e portál tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Mozsgót. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!

Kovács Zsolt, polgármester

Mozsgó Község Önkormányzatának információs lapja

Önkormányzati vágópont

Mozsgó Község Labdarúgó csapata

Népi játékok

Pályázat