Musical Est

Musical Est Mozsgón!

Két évvel ezelőtt elkezdtünk egy új programot, melyből hagyományt kívánunk teremteni. Augusztus utolsó hétvégéjén augusztus 26-án este 20.00 órától várjuk a mozsgóiakat és nem mozsgóiakat egy könnyed kikapcsolódásra. Az est jó hangulatát a Kaposvári Roxinház művészei biztosítják. Az operett gála helyszínéül a csodálatos Biedermann-kastélykert szolgál. Részleteket hallhatunk: Hair, Hotel Mentol, Jézus Krisztus Szupertszár, Sose halunk meg Rómeó és Júlia musicalekből.

Kapunyitás 18.00 órától séta a Biedermann-kápolnában ahol megtekinthető a „Mozsgó fotós szemmel” fotókiállítás.

 

Mindenkit várunk egy hangulatos zenés estére.

Rendezvényünk ingyenes.

Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy a világhálón találkozhatunk, és ez úton nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mozsgó község honlapján!

Bővebben

A weblapot böngészve megismerheti Mozsgó értékeit, nevezetességeit, látnivalóit, kulturális életét, múltját, jelenét.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Hiszen naprakészen értesülhetnek a falu eseményeiről, a programjainkról, de a törvényi változásokat, a körjegyzőség, a képviselőtestület híreit is megtalálhatják. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy Mozsgó községben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él, az látja a falu jövőjét, fejlődését.

Szeretnénk, ha Ön is részese lenne munkánknak, ha úgy érezné, hogy Ön is tehet falunk felemelkedéséért. Véleményét, ötleteit megoszthatja e fórumon keresztül.

Kívánom, hogy e portál tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Mozsgót. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!

Kovács Zsolt, polgármester

Mozsgó Község Önkormányzatának információs lapja

Önkormányzati vágópont

Mozsgó Község Labdarúgó csapata

Népi játékok

Pályázat