Mozsgói Egészségnapok

MOZSGÓÉRT EGYESÜLET szervezésében

Itt a tavasz, lekerül a téli kabát és szomorúan megállapítom, hogy egy kicsit vastagabb lett a csípőm. Nagy lendülettel nekilátok és elkezdem tervezni a „fogyókúrát”, életmódváltással és egészségesebb ételekkel, odafigyelve az egészségemre is. Jó alkalom erre a „Mozsgói Egészségnapok” rendezvénysorozat, amelyet idén már harmadik alkalommal rendezünk meg. A nagy sikerre való tekintettel ismét négy napos programmal készülünk, szerdától szombatig. Lesz mozgás, lazítás jógával, egészséges és érdekes ételeket főzünk és kóstolunk, valamint felmérjük, hogy milyen az egészségi állapotunk.
 

Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy a világhálón találkozhatunk, és ez úton nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mozsgó község honlapján!

Bővebben

A weblapot böngészve megismerheti Mozsgó értékeit, nevezetességeit, látnivalóit, kulturális életét, múltját, jelenét.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Hiszen naprakészen értesülhetnek a falu eseményeiről, a programjainkról, de a törvényi változásokat, a körjegyzőség, a képviselőtestület híreit is megtalálhatják. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy Mozsgó községben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él, az látja a falu jövőjét, fejlődését.

Szeretnénk, ha Ön is részese lenne munkánknak, ha úgy érezné, hogy Ön is tehet falunk felemelkedéséért. Véleményét, ötleteit megoszthatja e fórumon keresztül.

Kívánom, hogy e portál tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Mozsgót. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!

Kovács Zsolt, polgármester

Mozsgó Község Önkormányzatának információs lapja

Önkormányzati vágópont

Mozsgó Község Labdarúgó csapata

Népi játékok

Pályázat