Labdarúgóink sikeresen zárták a bajnokságot

A Megye IV. Labdarúgó Bajnokság 2012/2013. szezonban Mozsgó csapata 3. helyezést ért el. A tavaszi fordulót veretlenül zárták, minden mérkőzést megnyertek, az első és második helyről csak néhány ponttal maradtak le. Tavaszra összeállt a csapat, bizonyítja az is, hogy a Magyar Kupán a Megye I.-ben játszó Boda csapatát is megverték. A Megye IV. osztályból ők jutottak legtovább.

2012/2013-as szezonban 24 mérkőzésből, 19 győztes mérkőzésük volt és csupán csak 4 vereség. Így 58 ponttal a harmadik helyen zárhatták az idényt. éhány ponttal maradtak csak le a második helyen álló Pécsi Dinamotól. Lelkesedésük, kitartásuk meghozta az eredményt, hiszen a lőtt gólok számát tekintve a második helyen végeztek. A góllövő lista első helyén mozsgói játékos végzett: Miczek Zsolt, aki ebben az évadban 33 gólt rúgott. További eredmények a góllövő listán: 7. helyezett Horváth Benjamin, 9. Hegyháti József és 10. Zsigmond Bálint.

Az ünnepélyes éremátadásra ezután kerül sor.

Köszönet a szurkolóknak a bíztatásért, a polgármester úrnak a támogatásért, és a Mozsgói „Csizik Mihály” Sportegyesületnek a koordinálásért.

Gratulálunk az elért eredményhez!

  

Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy a világhálón találkozhatunk, és ez úton nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mozsgó község honlapján!

Bővebben

A weblapot böngészve megismerheti Mozsgó értékeit, nevezetességeit, látnivalóit, kulturális életét, múltját, jelenét.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Hiszen naprakészen értesülhetnek a falu eseményeiről, a programjainkról, de a törvényi változásokat, a körjegyzőség, a képviselőtestület híreit is megtalálhatják. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy Mozsgó községben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él, az látja a falu jövőjét, fejlődését.

Szeretnénk, ha Ön is részese lenne munkánknak, ha úgy érezné, hogy Ön is tehet falunk felemelkedéséért. Véleményét, ötleteit megoszthatja e fórumon keresztül.

Kívánom, hogy e portál tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Mozsgót. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!

Kovács Zsolt, polgármester

Mozsgó Község Önkormányzatának információs lapja

Önkormányzati vágópont

Mozsgó Község Labdarúgó csapata

Népi játékok

Pályázat