Kakasütés 2017

Bencze Balázs vezénylete a versenyt. Elsőként Kovács Zsolt Vilmos polgármester úr próbálkozott, megadva a tiszteletet e ma is élő hagyománynak. Útravalóul Bencze emlékeztette, hogy hétszer már nem sikerült. Polgármesterünk megköszönte a biztatást, és mindenki nagy meglepetésére eltalálta a földe ásott cserepet, ami azonban nem tört el.

32 induló nevezett a versenyre, köztük 7 hölgy, - ha emlékeznek, volt már női bajnokunk. A tizenhatodikként induló szigetvári Durmics Gábornak sikerült elsőként leütnie a „kakast”, így Ő vihette haza a győzelemért járó jutalmat, amit a színpadon ünnepélyesen vehetett át.

Bóni Tünde

Fotók: Balogh Bea

Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy a világhálón találkozhatunk, és ez úton nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mozsgó község honlapján!

Bővebben

A weblapot böngészve megismerheti Mozsgó értékeit, nevezetességeit, látnivalóit, kulturális életét, múltját, jelenét.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Hiszen naprakészen értesülhetnek a falu eseményeiről, a programjainkról, de a törvényi változásokat, a körjegyzőség, a képviselőtestület híreit is megtalálhatják. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy Mozsgó községben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él, az látja a falu jövőjét, fejlődését.

Szeretnénk, ha Ön is részese lenne munkánknak, ha úgy érezné, hogy Ön is tehet falunk felemelkedéséért. Véleményét, ötleteit megoszthatja e fórumon keresztül.

Kívánom, hogy e portál tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Mozsgót. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!

Kovács Zsolt, polgármester

Mozsgó Község Önkormányzatának információs lapja

Önkormányzati vágópont

Mozsgó Község Labdarúgó csapata

Népi játékok

Pályázat