Idősek napja

Mozsgó Község Önkormányzata és a Mozsgóért Egyesület

szeretettel meghívja Önöket a Generációk napjaira.

 

2019. október 18-én pénteken 15.00 órai kezdettel Idősek napja alkalmából szeretettel várjuk a mozsgói nyugdíjasokat a Kazaliczky Antal Művelődési házban.

Vendégeink: Sólyom Katalin és Füsti Molnár Éva, a Pécsi Nemzeti Színház művészei.

 

„Egyformán szép minden kor,

Mert mind az életről szól,

Mindegy, hogy idős vagy fiatal,

Csendes vagy erős a zivatar.”

 

Hagyományteremtő céllal minden évben életfát ültetünk a falu újszülötteinek. Az idei évben 2019. október 19-én szombaton 15.00 órai kezdettel várjuk kisgyerekeket és szüleiket, közös életfa-ültetésre az Életfa Ligetbe. Azok a családok is élhetnek a lehetőséggel, akik bár nem a faluban élnek, de Mozsgóhoz való kötődésüket így kívánják kifejezni. Akik életfát szeretnének ültetni, szándékukat kérjük jelezzék 2019. szeptember 27-ig a könyvtárban vagy telefonon:Puskásné Horváth Éva +36 20 329 0590, Kántor Éva +36 30 577 9129.

Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy a világhálón találkozhatunk, és ez úton nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mozsgó község honlapján!

Bővebben

A weblapot böngészve megismerheti Mozsgó értékeit, nevezetességeit, látnivalóit, kulturális életét, múltját, jelenét.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Hiszen naprakészen értesülhetnek a falu eseményeiről, a programjainkról, de a törvényi változásokat, a körjegyzőség, a képviselőtestület híreit is megtalálhatják. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy Mozsgó községben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él, az látja a falu jövőjét, fejlődését.

Szeretnénk, ha Ön is részese lenne munkánknak, ha úgy érezné, hogy Ön is tehet falunk felemelkedéséért. Véleményét, ötleteit megoszthatja e fórumon keresztül.

Kívánom, hogy e portál tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Mozsgót. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!

Kovács Zsolt, polgármester

Mozsgó Község Önkormányzatának információs lapja

Önkormányzati vágópont

Mozsgó Község Labdarúgó csapata

Népi játékok

Pályázat