Napközis tábor Mozsgón

Augusztus hónapban a gyerekek remek programokkal és élményekkel gazdagodva tölthettek el egy hetet Mozsgón az önkormányzat által szervezett napközis táborban. A tábor a kultúrházban lett kialakítva, a gyerekek napi háromszori étkezést kaptak. A koronavírus miatt kiemelt figyelmet kapott a higiénia.

A bűnmegelőzés és közlekedésbiztonság témakörben meghirdetett táborban a tanulók többek között ismerkedtek a közlekedési szabályokkal, az internetezés veszélyeivel, egészségfejlesztéssel, a rendőrség és polgárőrség munkájával. Kézműves foglalkozások, sport, tánc és mozgásformák is szerepeltek a szabadidős programok között. A gyerekek a legjobban a kirándulásokat várták. Az egyik napon a Pécsi Állatkertbe látogattak el, másnap pedig Mohácson töltötték el napjukat. A gyerekek új élményekkel gazdagodtak; a hosszú, otthon eltöltött idő után, egy kicsit mentesíteni tudtuk a szülőket is.

A szervezésben és a lebonyolításban nagy szerepet vállalt a Szülői Munkaközösség vezetője, Horváth Bernadett. Köszönjük a munkáját.