Életfa-ültetés

Kovács Zsolt Vilmos polgármester köszöntötte a kisdedeket és családjaikat. Örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan csatlakoznak ehhez a hagyományhoz. Elmondta, hogy Életfa-ligetnek neveztük el a helyet, ahová a kis magoncokat ültetjük. - Már 41 életfát, magyar kőrist és tölgyet számolhatunk össze.  – folytatta. Ebben az évben hat család ültetett fát újszülöttjének, hogy ezzel is kifejezze Mozsgóhoz való kötödését: Cseh Lorin Villő 2018, Galambos Áron 2017, Juhász Noel 2018, Szilber Luca 2018, Tóber Ákos 2017, Victor Oscar Imre 2018.

A programot Budainé Kováts Dóra szavalata és a Violinok hegedűegyüttes fellépése színesítette; az együttes tagja Peszmeg Lola, aki a mozsgói óvodában dolgozik. Kedves gesztusként az általános iskolások az életfákhoz különböző általuk készített virágokat, állatfigurákat helyeztek el.       

     A rendezvényről készült képek ide kattintva megtekinthetőek.

Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy a világhálón találkozhatunk, és ez úton nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mozsgó község honlapján!

Bővebben

A weblapot böngészve megismerheti Mozsgó értékeit, nevezetességeit, látnivalóit, kulturális életét, múltját, jelenét.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Hiszen naprakészen értesülhetnek a falu eseményeiről, a programjainkról, de a törvényi változásokat, a körjegyzőség, a képviselőtestület híreit is megtalálhatják. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy Mozsgó községben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él, az látja a falu jövőjét, fejlődését.

Szeretnénk, ha Ön is részese lenne munkánknak, ha úgy érezné, hogy Ön is tehet falunk felemelkedéséért. Véleményét, ötleteit megoszthatja e fórumon keresztül.

Kívánom, hogy e portál tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Mozsgót. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!

Kovács Zsolt, polgármester

Mozsgó Község Önkormányzatának információs lapja

Önkormányzati vágópont

Mozsgó Község Labdarúgó csapata

Népi játékok

Pályázat