Egészségnapok Mozsgón

Immár hetedik alkalommal rendeztünk egészség napokat. Szerdától szombatig voltak programok: capoiera aerobik, jóga, aztán ételbemutató és meditáció. Szombatra már az idő is kegyes volt hozzánk, így a szabadtéri programikat is megtudtuk tartani. Délután egészséges ételeket kóstoltunk, recepteket tanultunk, majd megtudtuk, hogyan kell elsősegélyt nyújtani baleseteknél, rosszulléteknél. A kineziológus segitségével problémáinkat boncolgattuk, tanácsokat, segitséget kaptunk a megoldásra. Nagy érdeklődés volt az energiakezelés iránt, még este hétkor is lettek volna jelentkezők, de sajnos az idő véges volt. A mozgás keretében biciklivel indultak a gyerekek és az otthon lakói közül is páran Almáskeresztúrra. Visszatérve jóllakhattak palacsintával, többféle közül választhattunk: lekváros, túrós, kakaós, pórés kukoricás. Nagy sikere volt a csillámtetoválásnak és a hennának, nemcsak a gyerekek körében, a felnőttek is éltek a lehetőséggel. 

 

 

Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy a világhálón találkozhatunk, és ez úton nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mozsgó község honlapján!

Bővebben

A weblapot böngészve megismerheti Mozsgó értékeit, nevezetességeit, látnivalóit, kulturális életét, múltját, jelenét.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Hiszen naprakészen értesülhetnek a falu eseményeiről, a programjainkról, de a törvényi változásokat, a körjegyzőség, a képviselőtestület híreit is megtalálhatják. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy Mozsgó községben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él, az látja a falu jövőjét, fejlődését.

Szeretnénk, ha Ön is részese lenne munkánknak, ha úgy érezné, hogy Ön is tehet falunk felemelkedéséért. Véleményét, ötleteit megoszthatja e fórumon keresztül.

Kívánom, hogy e portál tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Mozsgót. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!

Kovács Zsolt, polgármester

Mozsgó Község Önkormányzatának információs lapja

Önkormányzati vágópont

Mozsgó Község Labdarúgó csapata

Népi játékok

Pályázat