Alapítvány a Mozsgói Iskola Jövőjéért

Alapítás éve: 1995

Nyilvántartási szám: 02-01-0000777

Adószám: 18306631-1-02

Célja: A Mozsgói Általános Iskola tehetséges tanulóinak pénzügyi támogatása, ösztöndíjak alapítása, a Mozsgói Általános Iskola sportszervező, mozgáskultúrát, egészségvédelmet népszerűsítő, az iskolában a gyermekek ilyen célú nevelésére törekvő célkitűzéseinek pénzügyi támogatása, a Mozsgói Általános Iskola tanulmányi versenyeinek pénzügyi támogatása, a Mozsgói Általános Iskola tárgyi feltételrendszerének javítása, oktatási, szemléltető eszközök, oktatási segédeszközök vásárlásának pénzügyi támogatása

Elnök: Kovács Zsolt Vilmos

Kuratóriumi Tagok:

Hajdú Szilvia

Hegedüsné Szojkó Tünde

Borosné Hegyháti Szilvia

 

Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy a világhálón találkozhatunk, és ez úton nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mozsgó község honlapján!

Bővebben

A weblapot böngészve megismerheti Mozsgó értékeit, nevezetességeit, látnivalóit, kulturális életét, múltját, jelenét.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Hiszen naprakészen értesülhetnek a falu eseményeiről, a programjainkról, de a törvényi változásokat, a körjegyzőség, a képviselőtestület híreit is megtalálhatják. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy Mozsgó községben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él, az látja a falu jövőjét, fejlődését.

Szeretnénk, ha Ön is részese lenne munkánknak, ha úgy érezné, hogy Ön is tehet falunk felemelkedéséért. Véleményét, ötleteit megoszthatja e fórumon keresztül.

Kívánom, hogy e portál tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Mozsgót. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!

Kovács Zsolt, polgármester

Mozsgó Község Önkormányzatának információs lapja

Önkormányzati vágópont

Mozsgó Község Labdarúgó csapata

Népi játékok

Pályázat