7. MOZSGÓI KAKASFESZTIVÁL

 
Bajáról, Kaposvárról, Pécsről, Ajkáról és Budapestről is érkeztek a vendégek a 7. alkalommal megrendezett Mozsgói Kakasfesztiválra. A hagyományos, ősi kakas-ütés népszokásra épülő rendezvény két napon át szórakoztatta a tisztelt nagyérdeműt. Már délelőtt főttek a bográcsban a kakasos ételek, a gyerekek ügyeskedhettek, vurslizhattak, pingálhattak. A délután néptáncegyüttesek fellépései, sétakocsikázás, kiállítás színesítette. Vasárnap a népi udvarban gyerekzenekar és vándorszínház lépett fel. A könnyed kikapcsolódást tíz fellépő biztosította.
 
Fotók: Ken Owen
Első nap képei ide kattintva megtekinthetőek. 
Második nap képei ide kattintva megtekinthetőek. 
 
 
 
 

Kedves Látogató!

Nagy öröm számomra, hogy a világhálón találkozhatunk, és ez úton nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Mozsgó község honlapján!

Bővebben

A weblapot böngészve megismerheti Mozsgó értékeit, nevezetességeit, látnivalóit, kulturális életét, múltját, jelenét.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Hiszen naprakészen értesülhetnek a falu eseményeiről, a programjainkról, de a törvényi változásokat, a körjegyzőség, a képviselőtestület híreit is megtalálhatják. Képviselőtársaimmal, munkatársaimmal azért dolgozunk, hogy Mozsgó községben érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él, az látja a falu jövőjét, fejlődését.

Szeretnénk, ha Ön is részese lenne munkánknak, ha úgy érezné, hogy Ön is tehet falunk felemelkedéséért. Véleményét, ötleteit megoszthatja e fórumon keresztül.

Kívánom, hogy e portál tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Mozsgót. Ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk!

Kovács Zsolt, polgármester

Mozsgó Község Önkormányzatának információs lapja

Önkormányzati vágópont

Mozsgó Község Labdarúgó csapata

Népi játékok

Pályázat